ContiTech historia

Alkuperämme. Yhtiö on Continental AG: n itsenäinen divisioona.

ContiTech historia

Continental Aktiengesellschaft perustetaan vuonna 1871 Hannoveriin. Täällä edelläkävijämme valmistavat Saksan ensimmäisen paineilmatoimisen polkupyörän renkaan ja nokkelat tiedemiehet keksivät ensimmäisen päällystetyn renkaan. Näiden keksintöjen myötä Continentalista kehittyy markkinoiden johtava renkaiden valmistaja.

Yrityksen maine kasvaa renkaiden lisäksi myös muiden teknisten tuotteiden vaikutuksesta: kun Saksan ensimmäinen ilmalaiva nousee ilmaan heinäkuussa 1900, sen kaasusäiliöt on tiivistetty Continentalin valmistamalla kuumailmapallomateriaalilla. Uudet kumi-metalliseoksesta valmistetut iskunvaimentimet vaimentavat iskuja ja tekevät ajamisesta turvallisempaa ja miellyttävämpää.

Kokoonpuristuvien offset-painokumiemme myötä saavutimme vuosikymmeniksi johtavan aseman kansainvälisillä markkinoilla. Voimansiirtojärjestelmämme mahdollistavat turvallisen voimansiirron vieläkin voimakkaammissa moottoreissa.

Ilmajousitusjärjestelmät takaavat hyöty- ja kiskoajoneuvoille pehmeämmän käynnin samalla kun polttoaineet ja huoltonesteet virtaavat Continentalin valmistamia letkuja pitkin. Continental on aktiivinen toimija myös kaivosalalla: teräskaapelikuljetinhihnat ovat mullistaneet materiaalin kaivosteollisuuden kuljetuksen.

Kaikkien näiden tuotteiden menestys johtaa uuden, ContiTech-brändinimeä kantavan, erityisen yhtymän perustamiseen vuonna 1991.

Vuoteen 2004 mennessä ContiTech AG on kasvanut maailman suurimmaksi muiden kuin renkaisiin liittyvien kumituotteiden toimittajaksi.

Vuonna 2008 tulevaisuuden auto on varustettu ContiTechin voimansiirrolla, sisustusmateriaaleilla, laakeroinnilla ja nesteteknologialla, jotka takaavat varman liikkuvuuden.

Continental completed acquisition of the American rubber company Veyance Technologies Inc., in Fairlawn, Ohio, on January 30., 2015. With the most important acquisition in the company's recent history, the international automotive supplier, tire manufacturer and industry partner is strengthening its worldwide industrial business.

 

Continental-Caoutchouc- & Gutta-Percha Compagnie perustettiin vuonna 1871 Hannoveriin